Τμήμα Ορθοδοντικής

Τμήμα Ορθοδοντικής 2018-06-06T23:38:15+00:00

Τμήμα Ορθοδοντικής

Αρκετοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα συνωστισμού δοντιών,αραιοδοντίας κ.α. Με την ορθοδοντική θεραπεία μπορούμε να εξασφαλίσουμε στα δόντια σας σωστές θέσεις έτσι ώστε να βελτιώθεί αισθητά η εμφάνιση και σύγκλειση των δοντιών και το βούρτσισμα να γίνει αποτελεσματικότερο. Όταν ένα άτομο αντιμετωπίζει προβλήματα σύγκλεισης τότε οι μύες της γνάθου καταπονούνται. Ως εκ τόυτου προκαλούνται διάφορα κροταφογναθικά ζητήματα και αρκετές φορές πονοκέφαλοι. Η ορθοδοντική θεραπεία δίνει λύσεις σε τέτοια προβλήματα μειώνοντας αισθητά τον πόνο και τη δυσφορία. Με διάφορους μηχανισμούς και συσκευές μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δίνοντας σας το χαμόγελο που αναζητάτε!

Ορθοδοντικές θεραπείες που προσφέρει το τμήμα ορθοδοντικής του Smile House:

* Μεταλλικά και διαφανή σιδεράκια: ειδικά άγκιστρα και λαστιχάκια προσαρμόζονται προσωρινά στα δόντια. Ένα εύκαμπτο σύρμα συνδέει τα άγκιστρα επιτρέποντας ταυτόχρονα στα δόντια να κινούνται. Δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τον ασθενή παρά μόνο από τον ειδικό ορθοδοντικό.

* Γλωσσικά (incognito): τα γλωσσικά σιδεράκια- γνωστά και ως «εσωτερικά» σιδεράκια είναι μια ορθοδοντική θεραπεία αρκετά δημοφιλής στους ενήλικες αφού είναι στην ουσιά «αόρατη». Τοποθετούνται στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών έτσι ώστε να μην είναι καθόλου αντιληπτά.

* Αόρατη ορθοδοντική- Invisalign (διαφανείς νάρθηκες): αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες ορθοδοντικές θεραπείες στους ενήλικες. Πρόκειται για διαφανείς νάρθηκες οι οποίοι προσαρμόζονται στα δόντια και σταδιακά εξασφαλίζουν μια σωστή θέση γι’αυτά.

* Κινητοί μηχανισμοί/Λειτουργικά μηχανήματα: Σε αρκετές περιπτώσεις είναι εφικτό να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσoνται τα οστά της γνάθου χρησιμοποιώντας κινητούς ή ακίνητους μηχανισμούς.

* Νάρθηκες: για πρόληψη τραυματισμών και θεραπεία βρουξισμού.

* Ορθοδοντική χειρουργική