Τμήμα Αισθητικής Οδοντιατρικής

Τμήμα Αισθητικής Οδοντιατρικής 2018-06-06T23:58:40+00:00

Τμήμα Αισθητικής Οδοντιατρικής

Eάν δεν είστε χαρούμενοι με το χαμόγελό σας, τότε μην απογοητεύεστε! Το τμήμα Αισθητκής Οδοντιατρικής του Smile House θα σας δώσει τη λύση για οποιοδήποτε αισθητικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Η κλινική μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από μια απλή λεύκανση δοντιού μέχρι πιο περίπλοκες αποκαταστάσεις φθαρμένων, καταστραμμένων δοντιών. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το χαμόγελο που επιθυμείτε.

Οι υπηρεσίες του τμήματος Αισθητικής Οδοντιατρικής:

* Όψεις πορσελάνης: οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές στρώσεις πορσελάνης στο επιθυμητό σχήμα και χρώμα οι οποίες συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών. Είναι φτιαγμένες από πορσελάνη η οποία είναι ένα κεραμικό υλικό πολύ πιο ανθεκτικό από τη σύνθετη ρητίνη. Οι ολοκεραμικές θήκες πορσελάνης αποκαθιστούν την υγεία και προσφέρουν φυσικότητα και αυτοπεποίθηση. Έτσι, επιτυγχάνεται εκπληκτική αλλαγή στο σχήμα, στη θέση και στο χρώμα των αποκαταστάσεων

* Ολοκεραμικά ένθετα/επένθετα: μεγάλες εμφράξεις (σφραγίσματα) σε οπίσθια δόντια συχνά απαιτούν υψηλότερη αντοχή και λεπτομερέστερη αποτύπωση της κοιλότητας του δοντιού. Στην περίπτωση αυτή η καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή είναι τα ένθετα και επένθετα τα οποία εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα στη βακτηριακή προσβολή (μικροδιείσδυση) διατηρώντας παράλληλα τους υπάρχοντες οδοντικούς ιστούς. Τα ένθετα και τα επένθετα κατασκευάζονται από συνεργαζόμενο εργαστήριο και συνήθως απαιτούνται δύο επισκέψεις για να ολοκλητωθεί η θεραπεία.

* Στεφάνες: όταν ένα δόντι είναι ραγισμένο, έχει ένα μεγάλο παλιό σφράγισμα ή είναι σοβαρά καταστραμμένο από τερηδόνα τότε συνιστάται η αποκατάσταση του με στεφάνη (θήκη). Οι στεφάνες προστατεύουν το δόντι που έχει απομείνει και βελτιώνουν την εμφάνιση του χαμόγελού σας. Για την ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτούνται τουλάχιστον δύο επισκέψεις στην κλινική. Αρχικά ο οδοντίατρός θα καθαρίσει και θα τροχίσει το δόντι. Στη συνέχεια θα πάρει αποτυπώματα κι ακολούθως θα προσαρμόσει στο δόντι μια προσωρινή στεφάνη από μέταλλο ή πλαστικό. Στο τελευταίο ραντεβού θα αφαιρεθεί η προσωρινή στεφάνη και θα τοποθετηθεί η μόνιμη.

* Γέφυρες: όταν χάσουμε ένα ή περισσότερα δόντια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα δόντια που έχουν απομείνει να μετακινηθούν και να προκληθούν προβλήματα σύγκλεισης (αλλάζει ο τρόπος που κλείνει η γνάθος),τερηδόνας και περιοδοντίτιδας από την ενσφήνωση των τροφών στον κενό χώρο.Η γέφυρα κατασκευάζεται για αντικατάσταση ενός ή περισσοτέρων δοντιών. Η κλασσική οδοντιατρική γέφυρα αποτελείται απο δύο βασικές στεφάνες (θήκες), μια σε κάθε άκρο που στηρίζεται μόνιμα σε ένα φυσικό δόντι εκατέρωθεν του κενού χώρου.Μια γέφυρα μπορεί να στηρίζεται σε φυσικά δόντια ή σε τεχνητά, δηλαδή σε εμφυτεύματα δοντιών, ή και σε συνδυασμό των δύο.

* Smile Makeover: Smile Design ή Smile Makeover ονομάζεται η τεχνική, με την οποία επιτυγχάνεται ο επανασχεδιασμός του χαμόγελου, με σκοπό τη βελτίωση και εναρμόνισή του με τα χείλη, τα ούλα και το υπόλοιπο πρόσωπο. Ό,τι σας δυσαρεστεί με το χαμόγελό σας μπορείτε να το συζητήσετε με τους ειδικούς οδοντιάτρους του κέντρου μας. Μαζί θα επιλέξετε την διαδικασία που θα σας εξασφαλίσει το πιο φυσικό χαμόγελο απλά και γρήγορα.