Σχετικά Με Εμάς

Σχετικά Με Εμάς 2018-06-10T07:57:41+00:00

H ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η σύγχρονη οδοντιατρική απαιτεί εξειδίκευση στους διάφορους τομείς της. Στο Smile House προσφέρουμε εξειδικευμένη οδοντιατρκή φροντίδα σε συνδυασμό με τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνολογίες, έχοντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τον σωστό τρόπο να τις εφαρμόζουμε . Η κλινική μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών δίνοντας λύση ακόμα και στα πιο πολυσύνθετα προβλήματα. Σ’ ένα χώρο με υψηλη αισθητική και άρτια τεχνολογική υποδομή, η οδοντιατρική διάγνωση και θεραπεία μετατρέπεται σε μια πρωτότυπη εμπειρία που συμβάλλει στη γενικότερη σωματική και πνευματική σας υγεία.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ιατρικές μας ικανότητες και γνώσεις σε όλους εσάς που έχετε την ανάγκη και την θέληση για ένα υγιές στόμα και ένα όμορφο χαμόγελο. Με την υπηρεσία “one-stop visit” οι ασθενείς μας, ενήλικες και παιδιά, λαμβάνουν στον ίδιο χώρο ολοκληρωμένο σχέδιο θεραπείας το οποίο προκύπτει μέσα από ενδελεχή αξιολόγηση και μελέτη από όλους τους ειδικούς που απαιτείται να συμμετέχουν για κάθε ασθενή. Κύριο μέλημά του προσωπικού μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση όσων επιλέγουν το Smile House.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Για μας εδώ στο Smile House κάθε ασθενής είναι και μια καινούρια πρόκληση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένη και ποιοτική οδοντιατρική περίθαλψη σύμφωνα πάντοτε με τις εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ασθενούς. Αντλώντας τις καλύτερες πρακτικές και χρησιμοποιώντας μεθόδους και μηχανήματα τελευταίας τεχνολόγίας, σε συνεργασία με τους καλύτερους ειδικούς, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς μας στο υψηλότερο επίπεδο φροντίδας.

  • Εντιμότητα/Ειλικρίνεια: Πλήρης ειλικρίνεια, διαφάνεια, αξιοπρέπεια και σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο. Ένα σύστημα ηθικών αξιών που πάντοτε έχει ως κέντρο το συμφέρον του ασθενούς.
  • Αριστεία: Βασική μας αρχή ο διάλογος. Οι αποφάσεις που απορρέουν από το διάλογο – αποφάσεις κοινής αποδοχής και λογικά επεξεργασμένες – χαρακτηρίζονται από την ορθότητα και προάγουν την ασφαλέστερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον ασθενή.
  • Υπευθυνότητα: Είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρο στην κλινική. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και παραθέτουμε τα αποτελέσματα στους ασθενείς μας με απόλυτη διαφάνεια.
  • Σεβασμός: Αντιμετωπίζουμε όλα τα μέλη της ομάδας μας, τους ασθενείς μας και συνεργάτες μας με τον ίδιο σεβασμό και ευαισθησία αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της διαφορετικότητας αλλά και των στενών διαπροσωπικών σχέσεων
  • Κοινωνία: Έχουμε βαθύτατη υποχρέωσή απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον γι’ αυτό και συμβάλλουμε στη βελτίωση των τοπικών κοινοτήτων με την ενεργή συμμετοχή μας στα κοινά.
  • Ομαδικότητα: Στο Smile House είμαστε μια οικογένεια! Πιστοί ο ένας απέναντι στον άλλο στηρίζουμε πάντοτε τις προσπάθειες που καταβάλλει ο καθένας ξεχωριστά.

H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κάθε μέλος της ομάδας του Smile House είναι απαραίτητο για τη δική σας φροντίδα και εξυπηρέτηση. Μέλημά μας είναι η πρόσληψη εξειδικευμένων επιστημόνων και η συνεχής εκπαίδευση τους με σκοπό πάντοτε το άριστο αποτέλεσμα.

Δρ. Κυριάκος Ιωάννου – Ορθοδοντικός

Ο Κυριακός Ιωάννου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων(Σ.Σ.Α.Σ πρωτύτερα γνωστή ως Στρατιωτική Ιατρική Σχολή) το 1998. Επίσης αποφοίτησε από τη Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού (Αθήνα 1998- 1999) με έπαινο.Από τον Οκτώβριο του 1998 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2000 εργάστηκε στο Οδοντιατρικό και στο Στοματογναθοπροσωπικό Τμήμα του Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.Το 2000 έγινε αποδεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικότητας στην Ορθοδοντική του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στα τρία χρόνια της ειδικότητας του ολοκλήρωσε τη μελέτη για το Master of Science degree in Orthodontics(MSc) και κατόπιν εξετάσεων του απονεμήθηκε ο τίτλος του ειδικού ορθοδοντικού από το Royal College of Surgeons of England και το Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow. (MRCSE & MRCPSG).Τον Φεβρουάριο του 2009 ολοκλήρωσε το Incognito Certification Course (Γλωσσικά σιδεράκια) στο Λονδίνο, τον Απρίλιο του 2012 το Orthocaps Certification Course στην Αθήνα και τον Δεκέμβριο του 2012 το Orapix Certification Course (Γλωσσικά σιδεράκια ευθέων συρμάτων) στο Παρίσι.Ο Κυριακός Ιωάννου είναι Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συμβουλίου Κύπρου, και είναι εγγεγραμμένος ειδικός ορθοδοντικός στο Βρετανικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο(General Dental Council) , στο Νορβηγικό Συμβούλιο (Norwegian Directorate of Health) και στο Οδοντιατρικό Συμβούλιο Κύπρου. Είναι μέλος της Βρετανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας, της Νορβηγικής Ορθοδοντικής Εταιρείας , της Κυπριακής Ορθοδοντικής Εταιρείας και του Royal College of Surgeons of England.

Δρ. Έλενα Ταλιώτη – Περιοδοντολόγος, Εμφυτευματολόγος, Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Έλενα Ταλιώτη απέκτησε το πτυχίο της απο το Barts and the London School of Medicine and Dentistry το 2009. Ακολούθως συνέχισε την εκπαίδευση της ως εκπαιδευμένος οδοντίατρος στην οδοντιαρική κλινική Dawley στο Telford όπου και απέκτησε γνώση και εμπειρία στη γενική οδοντιατρική. Ακολούθως εργοδοτήθηκε ως ανώτερος οδοντιατρικός λειτουργός στο τμημα Οδοντιατρικής και Γναθοπροσωποχειρουργικής του Worcestershire Royal Hospital όπου και απέκτησε εμπειρία στην Οδοντιατρική χειρουργική και διενήργησε ενδοφλέβια καταστολή σε αγχώδεις- νευρικούς ασθενείς. Το 2011, η Δρ. Ταλιώτη ξεκίνησε ένα εξειδικευμένο τριετές πρόγραμμα στην Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία στο Bart and the London Periodontology and Implant Dentistry. Μέσα σ’αυτό το διάστημα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην κλινική Περιοδοντολογία και τη διατριβή της πάνω στους παράγοντες ελαχιστοποίσης της υπερευαισθησίας της οδοντίνης. Είναι βραβευμένο μέλος της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής του Royal College of Surgeons του Εδιμβουργου από το 2014 και καταχωρήθηκε στο ειδικό μητρώο-λίστα Περιοδοντολόγων του Γενικού Οδοντιατρικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάζεται ως Περιοδοντολόγος από το 2011. Έχει εργαστεί στο Λονδίνο, την Οξφόρδη και στο Isle of Wight. Εκπαιδεύτηκε στη χρήση λέιζερ για Περιοδοντικές θεραπείες. Η Δρ. Ταλιώτη υπήρξε λέκτορας στο Barts and the London School και είχε ενεργό ρόλο στη θεωρητική και κλινική εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών της Οδοντιατρικής . Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα στην αισθητική ουλοπλαστική και Εμφυτευματολογία.

Δρ. Αθανασία Κουρουκλάρη – Γενική Οδοντίατρος

Η Αθανασία Κουρουκλάρη σπούδασε οδοντιατρική στο πανεπιστήμιο του Newcastle (U.K) και πήρε τον τίτλο του Bachelor of Dental Surgery (BDS). Ακολούθως εργάστηκε σε οδοντιατρικά κέντρα του East Sussex, England στο Εθνικό Σύτστημα Υγείας και στον ιδιωτικό τομέα. Επιπρόσθετα, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Kent με διάκριση. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως χειρουργός οδοντίατρος στον ιδιωτικό τομέας στην Κύπρο.